WordPress Yeni Yazıyı İstediğin Sayfada Gösterme

WordPress Yeni Yazıyı İstediğin Sayfada Gösterme

Merhaba arkadaşlar,

WordPress site yapanların en büyük sıkıntısı belkide statik olan sayfalarını dinamik bir yapıya dönüştürürken zorluk çekmesi.
Bu konuyla ilgili birçok kod paylaşılmış ama ben araştırdığımda net olarak anlatan veya bunu yapan bir eklentiye rastlamadım. Bu nedenle yeni başlayan arkadaşlarla çözüm yöntemimi paylaşmak istedim.

Öncelikle oluşturmak istediğiniz sayfa isminde bir kategori oluşturun. Bunun için Yazılar > Kategoriler kısmına tıklayın.

1

Bu bölümden kategorinizi oluşturduktan sonra Görünüm > Menüler kısmına tıklayıp yeni bir menü oluşturun.

2

Menüyü oluşturduktan sonra işimiz kolay Sol kısımdaki Kategoriler bölümünden menüye eklemek istediğimiz kategorileri seçip menüye ekle diyoruz.

3

Ve artık oluşturduğunuz kategoriye eklediğiniz yazılar sanki dinamik bir sayfaymış gibi o başlığın altında sıralanıyor. Buradan sonrası size kalmış istediğiniz kadar kategori oluşturup bunları sitenizde sayfaymış gibi verebilir, alt menüler haline de getirebilirsiniz.

Muhammed Furkan Oğuz

WordPress Yeni Yazıyı İstediğin Sayfada Gösterme” üzerine 12 yorum

  1. teşekkürler furkan bey. listelemek istediğim kategorilerde bir yazı içeriğinde birden fazla resim varsa hepsi liste ekranında çıkıyor. ,sadece öne çıkan resmin çıkmasını ayarlayacağımız bir yer varmıdır.?

    Beğen

  2. Vallahi helal olsun bu kadar kısa ve net bi makale beklemiyordum 1.5 saattir videolara baktım böyle net anlatamamışlar.

    Beğen

  3. merhaba ben daha önce menü oluşturmuştum kategori eklediğim zaman kategorinin sayfası css eklenmemiş html sayfası gibi görünüyor.Bu konuda ne yapılabilir.

    Beğen

Yorum bırakın